Nieuws

 Consumentenbond zoekt31-10-2008

LET OP: De deelname aan het groepsgesprek is door grote belangstelling gesloten.
Aanmeldingen om schriftelijk betrokken te zijn, zijn nog wel heel welkom. Deze kunnen meedoen met de enquete waardoor het draagvlak (en betrouwbaarheid) van de belangrijkste items goed naar voren komt.Gezocht: Mensen die een lage rug hernia hebben!

En die mee willen doen aan een groepsgesprek ‘kiezen voor een ziekenhuis’
  

Het doel van het groepsgesprek is om keuze-informatie op te stellen voor goede ziekenhuiszorg.
Het is voor een patiënt met lage rughernia van belang dat informatie over ziekenhuizen op één plek kan worden gevonden en kan worden vergeleken (in plaats van navraag te moeten doen bij verschillende ziekenhuizen) en dat de informatie aansluit bij de wensen van de herniapatiënt.
De belangrijkste informatie die door mensen met een lage rughernia wordt aangedragen, zal in een later stadium worden uitgevraagd bij ziekenhuizen. De resultaten zullen zichtbaar worden op http://www.kiesbeter.nl/.

Om inzicht te krijgen in de wensen van mensen met een hernia in de lage rug, hebben wij uw hulp hard nodig!

Wie organiseert dit project?
Het project wordt georganiseerd door de Consumentenbond en de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF), in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Rugpatiënten (NVVR) “ de Wervelkolom.

Meepraten over uw ervaring?
Er zal specifieke keuze-informatie worden opgesteld voor verschillende aandoeningen. In deze fase zijn wij op zoek naar mensen die een lage rughernia hebben.

Wij zijn voornamelijk op zoek naar mensen met een lage rughernia die:
o  Ideeën en suggesties hebben over het kiezen van een ziekenhuis;
o  Keuze-informatie willen opstellen vanuit patiëntenperspectief voor goede ziekenhuiszorg.

Wat kunt u verwachten?
Op zaterdag 22 November, van 12:00-14:00 wordt er één bijeenkomst georganiseerd. Voor broodjes en dergelijke zal worden gezorgd! Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u verdere informatie en een uitnodiging. De reiskosten krijgt u uiteraard vergoed. Als dank voor uw deelname ontvangt u een (VVV) irischeque van €20,-.
De panels vinden plaats bij de NPCF in Utrecht (adres: Churchilllaan 11, 6e etage, 3527 GV Utrecht).

Wilt u graag meepraten of heeft u vragen? Neem dan contact op met Loes Bierma (NPCF) via 030-291 67 31 of  lbierma@npcf.nl

Bent u niet in de gelegenheid het panel bij te wonen? Dan horen wij toch graag uw suggesties. U kunt via bovenstaande gegevens contact met ons opnemen.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!