Nieuws

 Baantraject geeft startsubsidie voor origineel bedrijfsplan10-9-2007
Baantraject wil in het najaar van 2007 een prijsvraag uitschrijven voor werkzoekenden met een (arbeids)handicap, die nu een wajong-, wia-, of ww-uitkering hebben, maar eigenlijk graag een eigen bedrijf zouden willen beginnen.

Baantraject is een middelgroot re-integratiebureau, dat haar werkgebied in midden- en west Nederland heeft. Er is veel ervaring opgedaan in de toeleiding naar werk en begeleiding op de werkplek in de vorm van o.a. arbeidsre-integratie, outplacement, loopbaanbegeleiding en begeleiding op de werkplek, jobcoaching voor mensen met een beperking of arbeidshandicap. Kortom er is veel ervaring en deskundigheid bij Baantraject met het werken met mensen die vanuit een uitkeringssituatie graag weer op de arbeidsmarkt willen toetreden.
Nu de economie weer aantrekt zijn er ook weer meer kansen, zowel voor het vinden van een nieuwe werkgever als voor het starten van een eigen bedrijf, vandaar deze prijsvraag nu met als hoofdprijs een mooie startsubsidie van 2.500,-.euro!
Veel mensen zonder werk dromen van een eigen bedrijf beginnen en hebben daarvoor vaak ook goede en uitvoerbare ideeën. Maar het realiseren loopt vaak stuk op het feit, dat er geen startkapitaal is. Baantraject stelt nu dus een startsubsidie ter beschikking aan degene met het meest leuke, originele en goede plan voor een eigen bedrijf. Verder kan de winnaar ook profiteren van begeleiding en coaching door Baantraject tijdens de opstartfase.
Bent u werkzoekende, hebt u nu een uitkering en bent u van plan om een eigen bedrijf te beginnen, wilt u graag een startsubsidie winnen, stuur dan uw bedrijfsplan in naar:
Baantraject
t.a.v. dhr. C.A. Bruma
Amsterdamsestraatweg 634
3555 HX Utrecht.
Vervolgens zullen alle kandidaten uitgenodigd worden voor een gesprek, waarin zij hun ideeën nader kunnen toelichten. Een deskundige jury, die bestaat uit mensen die veel ervaring hebben op het gebied van het starten van een eigen bedrijf en arbeidsre-integratie, zal de inzendingen beoordelen en een winnaar selecteren.
Tot 15 december 2007 kunnen ideeën en bedrijfsplannen ingestuurd worden. Begin 2008 zal met een feestelijk programma bekend gemaakt worden wie de winnaar is van deze mooie startsubsidie. Houdt u daarvoor de berichtgeving in uw krant, de radio en op internet in de gaten!
Voor meer informatie over deze actie kunt u ook bellen met dhr. Bruma van Baantraject op telefoonnummer 030-8509561, mobiel nummer: 06-27078157 of per email: info@baantraject.nl
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!