Nieuws

 Enquête ‘keuzevrijheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg’4-9-2007
Van 1 september tot 1 november kunt u meedoen met het onderzoek naar ‘de keuzevrijheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg’. Het doel van het onderzoek is te achterhalen of zorgverzekeraars bij de inkoop van zorg voldoende rekening houden met de wensen van verzekerden.

Een deel van de vragen is voor iedereen vanaf 18 jaar. Verder bestaat de enquête uit een aantal vragen specifiek voor 55-plussers. Deze vragen gaan over zorg waar vooral ouderen gebruik van maken (hoorapparaten, rollators, personenalarmering, enz.). Het invullen van het algemene deel duurt 5 tot 10 minuten. Als u 55-plus bent, krijgt u ook de vragen voor deze leeftijdsgroep te zien. Het invullen kost u dan 15 tot 25 minuten. Wilt u meedoen aan het onderzoek? Klik op de link voor de vragenlijst: http://monitor.npcf.nl/invloedvanverzekeraars. Of bel met het meldpunt Consument en Zorg van de Nederlandse Patiënten Consumenten Federatie (NPCF): (030) 291 677 77: maandag t/m vrijdag van 10 tot 16 uur. De vragenlijst wordt dan telefonisch met u doorgenomen.

Het onderzoek naar ‘de keuzevrijheid, betaalbaarheid en toegankelijkheid van zorg’ is op initiatief van de Unie KBO. Het wordt uitgevoerd door de NPCF en de ouderenorganisaties Unie KBO, PCOB en ANBO en wordt actief ondersteund door de vakbonden CNV, FNV en De Unie.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!