Nieuws

 VPRO Hoofdzaken zoekt kind (8 - 13 jr) dat wil vertellen over rug/nekklacht25-6-2020
Beste lezer van NVVR 'De Wervelkolom',
 
Voor het derde seizoen van het kinderprogramma 'Hoofdzaken' van de VPRO zijn wij opnieuw op zoek naar kinderen tussen 8 en 13 jaar met kleine of grote, bijzondere, verdrietige of leuke verhalen. In Hoofdzaken vertellen kinderen in de kappersstoel over hun leven op een oprechte manier, terwijl hun haren worden geknipt door de vriendelijke kapper Marko. Wellicht heeft u het programma gezien maar misschien ook niet, u kan de afleveringen van seizoen 1 en 2 hier terugkijken: www.vpro.nl/hoofdzaken
 
Voor dit seizoen zijn we o.a. op zoek naar een kind dat kan en wil vertellen over zijn/haar rug- en nekklachten. Hiermee kan het onderwerp meer onder de aandacht gebracht worden bij een jonge doelgroep. Ik kan u verzekeren dat wij heel integer omgaan met de kinderen en hun verhalen; wat we willen uitdragen is dat bij ons in de kappersstoel alle kinderen iets interessants te vertellen hebben en daarbij gelijk zijn, hoe bijzonder hun verhaal ook mag zijn. Voor kinderen die kijken naar het programma en zich in een vergelijkbare situatie bevinden is de herkenbaarheid met hun eigen verhaal vaak troostend of juist grappig om te zien.
 
Concreet is mijn vraag of jullie onze oproep zouden willen verspreiden en onder de aandacht brengen in jullie gemeenschap, zodat kinderen die interesse hebben zich kunnen aanmelden. Wellicht zijn er kinderen van families binnen jullie netwerk die het leuk vinden hun verhaal te delen op tv?
 
In de bijlage vindt u onze oproep flyer digitaal.
Daarnaast hebben wij een oproep filmpje dat gedeeld kan worden: https://www.facebook.com/101381874908021/videos/2598346993780713/
Aanmelden kan via de website: www.hoofdzaken.tv


Beschikbare downloads

  

Tip: Om PDF documenten te kunnen openen, lezen en uitprinten dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn op uw computer. U kunt Acrobat Reader gratis downloaden.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!