Nieuws

 Uw Fitform 570 Vario sta-opstoel is veilig!31-8-2007
Uw Fitform 570 Vario sta-opstoel is veilig!

Op 28 augustus jl. meldde het TV-programma AVRO Missers dat het slecht gesteld is met de brandveiligheid binnen zorginstellingen. In een filmpje werd een Fitform 570 Vario getoond, waarna een mevrouw vertelde dat haar stoel spontaan in brand was gevlogen.  Hoewel de naam Fitform niet is genoemd tijdens het programma, was het product Fitform 570 Vario duidelijk herkenbaar in beeld en leek het nadrukkelijk alsof het verhaal van de mevrouw over dit product ging.

Uiteraard zijn wij op onderzoek  gegaan en inmiddels hebben wij kunnen verifiëren  dat dit incident een aantal maanden in het betreffende verzorgingshuis heeft plaatsgevonden, echter dat het hier GEEN Fitform 570 Vario betrof.

Graag informeren wij u dat van alle Fitform stoelen die wij de afgelopen 25 jaar hebben geleverd (> 100.000 stuks) wij nooit zijn geconfronteerd met een situatie waarin deze spontaan in de brand zou zijn gevlogen.

Wij gaan uiterst zorgvuldig om met de veiligheid van onze producten en we dragen er zorg voor dat onze producten aan de geldende Europese normen  voldoen. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken dat zoiets bij uw fauteuil kan gebeuren.

We betreuren deze onfortuinlijke misvatting uiteraard zeer.

Wellco International BV
Colette van der Linden
CEO
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!