Nieuws

 Bericht van onze Juridisch Adviseur27-3-2017
Je kunt er vaak niet omheen. Als je in een WAO- of WIA-procedure tegen het UWV, of in een WMO-zaak tegen een gemeente, op "medisch bewijs" moet kunnen steunen, dan ben je aangewezen op de rapportage van een onafhankelijk medisch adviseur.
Nogal wat leden van de NVVR hebben op die wijze in de procedures die ik met en voor hen voerde, kennis gemaakt met Jeroen Wolthuis, en bezochten hem in Zwolle in zijn medisch adviesbureau. Dank zij de kundige inbreng van Jeroen en zijn heldere ondersteunende rapportages, wisten die leden hun procedure ook bijna altijd winnend af te kunnen sluiten. 
 
Gisteren had ik hem weer eens nodig, en ik belde. Zijn echtgenote nam op, ik vroeg naar Jeroen, maar zij deelde mij mede dat Jeroen, eind oktober al weer, was overleden. Ik schrok. Hij was ook pas 53. We hebben nog wat gepraat, maar het totaal onverwachte nieuws trof me hard. Mevrouw Wolthuis vroeg me wel om door te geven bij de NVVR dat het bureau gewoon doordraait, en dat Dirk van Arkel, eveneens arts voor arbeid en gezondheid en RGA, de praktijk van Jeroen samen met haar voortzet. Bij deze. Verder ben ik alleen maar even stil.
 
mr drs J G C van Schaik
juridisch adviseur
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!