Nieuws

 Week van de Oefentherapie van 12 t/m 19 oktober 20159-9-2015
U staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond ... Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma, Parkinson of astma, kunt u problemen krijgen met uw bewegingsapparaat.
 
Uit onderzoek blijkt steeds vaker dat we te weinig en niet goed bewegen. Dit leidt tot allerhande klachten. Die kunnen voorkomen worden als u tijdig naar de oefentherapeut gaat. Maar wat doet die oefentherapeut Cesar-Mensendieck eigenlijk? Maak kennis met de specialist in het aanleren van gezond beweeggedrag tijdens de Week van de Oefentherapie, van 12 t/m 19 oktober a.s.
 
Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een onjuiste houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten.
De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen mogelijkheden. Zelf ervaren wat oefentherapie voor u kan betekenen? U bent van harte welkom van 12 t/m 19 oktober 2015 tijdens de Week van de Oefentherapie! Kijk op www.weekvandeoefentherapie.nl wat de oefentherapeut bij u in de buurt organiseert.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!