Nieuws

 Aankondiging Symposium "Werken zonder beperking"22-11-2014

In het symposium 'Werken zonder beperking' worden actuele ontwikkelingen mbt regels, wetgeving en de praktische uitvoering, belicht door diverse sprekers van gemeente, UWV en werkgevers en specifiek toegespitst op de situatie van werknemers/werkzoekenden/arbeidsongeschiktheid. Er zal ook ruimte zijn om met deskundigen over arbeidsvraagstukken te praten en kennis en ervaring kan met elkaar gedeeld worden over de werking en impact van de Arbeidsparticipatietool. Daarnaast geeft het symposium ook praktische handvatten over ergonomische vraagstukken en het handig communiceren op het werk/omgaan met energie.
 
Het symposium  “ Werken zonder  beperking ” is op zaterdag 18 april 2015 van 13.00 tot 17.00 uur
(vanaf 12.30 uur inloop) gehouden in congrescentrum  de Eenhoorn  (tegenover station Amersfoort)
 
Gratis voor leden van...
Het symposium wordt georganiseerd door de Belangenvereniging van Kleine Mensen, de Nederlandse Hypofyse Stichting, NVVR 'de Wervelkolom' en Psoriasis Vereniging Nederland. 
Het symposium is gratis voor leden van deze vier organisaties. U kunt zich aanmelden bij uw eigen organisatie. 
Als u zich voor 1 februari 2015 aanmeldt kunt u gratis één introducé meenemen.
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 
Ook niet-leden kunnen deelnemen aan het symposium. De kosten voor niet-leden voor het bijwonen van het symposium, inclusief een broodje en koffie / thee, bedragen € 50,-
Word lid, dan is de toegang tot het symposium gratis)
 
Aanmelden
Leden van de NVVR kunnen zich tot uiterlijk 15 maart 2015 gratis aanmelden door een mail te sturen naar: ledenadministratie@nvvr.nl
Meer informatie over het programma volgt eind november 2014.
Hou ook onze website www.ruginfo.nl in de gaten.
 
Landelijke contactdag
Het symposium is een onderdeel van de landelijke contactdag van de NVVR ”de Wervelkolom”. Van 11 tot 12 uur wordt de Algemene ledenvergadering gehouden.
programma
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!