Nieuws

 Grote manifestatie16-6-2011
Kom naar de grote manifestatie en protesteer mee tegen de afbraak van het pgb!

De grote manifestatie tegen de afbraak van het pgb is donderdag 23 juni van 12.00 uur tot 15.00 uur op het Plein in Den Haag. Per Saldo roept iedereen op, voor wie het maar enigszins mogelijk is, te komen. Laat zien over wiens levens onze volksvertegenwoordigers gaan beslissen, het is nu of nooit!

Tijdens de manifestatie zal een aantal sprekers ons toespreken, waaronder lijstrekkers als Job Cohen (PvdA) en Emile Roemer (SP). Ook Tweede Kamerleden met zorg in de portefeuille staan op het programma met ondermeer vanuit de oppositie Linda Voortman (GroenLinks) en Renske Leijten (SP), en van coalitiepartij de VVD, Tamara Venrooy. In het publiek loopt een interviewer rond met microfoon en cameraman, zodat u in de gelegenheid bent vragen aan hen te stellen. Daarnaast is er muziek en cabaret.
De manifestatie wordt geleid door Pieter Hilhorst (De Ombudsman van de VARA).

Het debat over het pgb in de Tweede Kamer begint om 14.00 uur en is live vanaf een groot scherm te volgen.
Wij hopen dat u in grote getalen aanwezig zult zijn!

Laat weten wat er nodig is: rolstoel, doventolk…
Om de organisatie goed te laten verlopen, willen we u vragen ons te laten weten met hoeveel mensen u van plan bent te komen, hoeveel kinderen meegaan, of u in een rolstoel zit, er ringleiding nodig is, en of u behoefte heeft aan een gebarentolk. Wilt u deze gegevens achterlaten op http://t.ymlp86.net/ebqaiaqsjavaebeacaemssq/click.php? We hebben u eerder al gevraagd om uw e-mailadres achter te laten wat nodig was voor een indicatie van de opkomst voor de vergunningaanvraag. In de drukte zijn we deze gegevens vergeten eraan toe te voegen, excuus voor het eventuele dubbele werk.
Er is EHBO aanwezig, maar beperkt. Dus als u begeleiding nodig heeft, vragen wij u uw eigen begeleider mee te nemen.

Actiemateriaal
Bij een manifestatie hoort actiemateriaal. Als u posters nodig heeft kunt u die printen via http://t.ymlp86.net/ebyacaqsjataebeanaemssq/click.php.

Teken de petitie
Verder willen we u vragen de petitie tegen de afbraak van het pgb te tekenen op petitie.nl. De teller is over de 12.000 gegaan maar er kunnen er nog veel meer bij!

Wegens de gote verwachte opkomst adviseren we de mensen voor wie het mogelijk is met het opnebaar vervoer te komen. Dit vanwege de beperkte parkeergelegenheid in het centrum van Den Haag. Vanaf het station Den Haag Centraal is het een klein kwartier lopen naar het Plein.

Wij hopen u allemaal te zien donderdag de 23e op het Plein in Den Haag. Tot dan!

Hartelijke groet,

De medewerkers van Per Saldo
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!