De mensen
Benieuwd naar de mensen achter de vereniging?
Zie ons colofon.

Webshop sluit per 1 maart 2017

NVVR webwinkel uit de lucht per 1 maart 2017

Na een proef van een jaar is er besloten  Mijn Zorgwinkel waarvan de NVVR webwinkel deel uitmaakt per 1 maart 2017 te beëindigen.
Samen met mijnZorgwinkel.nl  heeft de NVVR zich ingezet om van de webwinkel een succes te maken. De huidige webwinkel markt staat en valt bij een kwantitatieve omzet die groot moet zijn. Helaas is dit niet gelukt. Vanaf 1 januari 2016 tot heden zijn er 27 bestellingen gedaan in de winkel. Niet alleen de NVVR winkel heeft te weinig bestellingen maar ook andere verenigingen lukt het niet om voldoende klanten in de “eigen” webwinkel te verwelkomen en producten te laten bestellen.
Mijn Zorgwinkel BV zal de bestellingen zorgvuldig afhandelen tot 1 maart 2017 en op die genoemde datum de webwinkel uit de lucht halen.

Over Mijn Zorgwinkel

Mijn Zorgwinkel is een webwinkel met een uitgebreid assortiment hulpmiddelen, kleding, huidverzorgingsproducten en voedingssupplementen. Mijn Zorgwinkel levert aan particulieren en aan professionals in de gezondheidszorg.
Mijn Zorgwinkel is een initiatief van Ango, Dwarslaesie Organisatie Nederland (DON), EVN, FES, Hellp Stichting, ME/CVS-Stichting Nederland, MS Vereniging, NVN, NVVR 'de Wervelkolom', Osteoporose Vereniging en Per Saldo. Het assortiment van Mijn Zorgwinkel is samengesteld in overleg met deze verenigingen en gegarandeerd van hoge kwaliteit.
Leden van de aangesloten verenigingen profiteren van ledenvoordeel bij Mijn Zorgwinkel. Een deel van de opbrengst van Mijn Zorgwinkel komt ten goede aan de verenigingen.