Nieuws

 gezocht deelnemers28-6-2019
Groepsgesprek Chronische Pijn
Welke vragen moeten professionals aan u stellen om goed inzicht te krijgen in uw situatie?
Nemen zorgprofessionals u serieus?
Wat is de invloed van pijn op uw leven? Hoe gaat u met uw pijn om?
Wat doet u om te zorgen dat u het volhoudt?
Durft u alle informatie te delen met uw zorgprofessional?
Onderzoekers van de Radboud Universiteit voeren onderzoek uit met uw inbreng. Vanuit uw kennis en ervaring kijkt u anders naar uw gezondheidssituatie of weet u zelfs meer dan bijvoorbeeld een arts of behandelaar.
Ook weten soms patiënten en experts niet welke informatie belangrijk is om te delen. De onderzoekers halen in het groepsgesprek informatie naar boven om de huidige kennis over chronische pijn up-to-date te houden en buiten de gangbare kaders te denken en werken.
U kunt uw ervaring en kennis delen door mee te doen aan een groepsgesprek bestaande uit 5-8 chronisch pijn patiënten. Samen met een ervaren gespreksleider zult u praten over wat chronische pijn voor u betekent, hoe professionals u beter kunnen helpen en hoe een fysiek zorghuis eruit zou moeten zien.

Interesse?

Deelname aan een groepsgesprek zal ongeveer 2,5 uur duren. Er wordt voor koffie/thee en snacks gezorgd en u ontvangt een vergoeding van € 20,-.
U kunt zich inschrijven voor het groepsgesprek van woensdag 3 juli van 19.00 tot 21.30, gehouden in bij Oefenpraktijk Doetinchem (Louise de Colignystraat 11, 7001 GD in Doetinchem) via de volgende link: www.ru.nl/bsi/chronischpijn

N.B.
Bij te weinig aanmeldingen zal het groepsgesprek niet doorgaan en wordt u benaderd om een nieuwe datum in te plannen. Mocht u of 3 juli niet kunnen, maar wel willen meedoen aan een volgend groepsgesprek? Stuur dan een e-mail naar L.Raaijmakers@bsi.ru.nl, zodat we u kunnen meenemen in de planning van het volgende groepsgesprek!

Beschikbare downloads

Flyer Focusgroep Doetinchem
 
Infobrief Focusgroep Doetinchem
 

Tip: Om PDF documenten te kunnen openen, lezen en uitprinten dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn op uw computer. U kunt Acrobat Reader gratis downloaden.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!