Nieuws

 Week van de Oefentherapie van 1 t/m 7 oktober 2018:1-10-2018
Steeds vaker lezen we dat we meer moeten bewegen en minder moeten zitten. Daar worden we allemaal beter van.
Te weinig bewegen kan namelijk
leiden tot allerlei klachten. Toch is bewegen niet voor iedereen fijn of gemakkelijk. Soms heeft iemand een extra duwtje nodig of een goed advies. Dan is de oefentherapeut Cesar-Mensendieck de specialist bij uitstek! Stap binnen tijdens de Week van de Oefentherapie, van 1 t/m 7 oktober, en maak kennis met de specialist in houding & beweging.
 
Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen tijdens dagelijkse dingen. Je staat voor de klas, zit veel achter de computer te werken of brengt de hele dag pakketjes rond. Die vaste gewoontes zijn niet altijd goed voor het lichaam. Er kunnen dan klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouders. Ook door bijvoorbeeld reuma, Parkinson of astma kunnen problemen ontstaan met het bewegingsapparaat. Iemand is dan geneigd om minder te bewegen, terwijl blijven bewegen juist heel goed is!
 
Oefentherapie Cesar-Mensendieck is een paramedische behandelmethode gericht op het behandelen en voorkomen van klachten die kunnen ontstaan door een onjuiste houding en beweging tijdens dagelijkse activiteiten. De oefentherapeut maakt mensen bewust van hun eigen fysieke mogelijkheden en coacht bij het aanleren van gezond beweeggedrag.
Ervaar wat oefentherapie kan betekenen!
 
Iedereen is van harte welkom van 1 t/m 7 oktober 2018 tijdens de Week van de Oefentherapie. Stap binnen: de deur staat open bij de oefentherapeut in de buurt!
 
Kijk op www.weekvandeoefentherapie.nl voor meer informatie.

 
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!