Nieuws

 Onderzoek bij Open Universiteit22-9-2016
Oproep om deel te nemen aan onderzoek van Open Universiteit:
 
Werken met een chronische ziekte of aandoening is niet vanzelfsprekend. Zo kunnen bepaalde taken die bij een baan horen, te zwaar zijn. Soms kunt u er ervoor kiezen om deze taken minder vaak te doen. Ook kan het belangrijk zijn om realistische plannen te maken en om anderen om raad te vragen. Dit soort gedragingen noemen we ook wel job crafting en proactieve copingvaardigheden.
We weten nog maar heel weinig over dit soort gedragingen en vaardigheden die u kunt inzetten om met uw werk om te gaan. Gaan job crafting en proactieve copingvaardigheden samen met meer werktevredenheid onder chronisch zieke werknemers? Speelt de leidinggevende een rol in de mate waarin werknemers met een chronische ziekte of aandoening aan job crafting doen of proactieve copingvaardigheden toepassen?
Door middel van dit onderzoek streven wij ernaar om antwoorden te vinden op dit soort vragen.

De onderzoeksbevindingen zullen nuttig zijn voor patiëntenverenigingen, werkgevers en professionals, om u en anderen met een chronische ziekte of aandoening te helpen om te werken op een manier die bij uw situatie past.

Deelname aan dit onderzoek gebeurt vrijwillig en op anonieme basis. U kunt deelnemen door het invullen van een vragenlijst, die bereikbaar is via de volgende link:http://www.thesistools.com/web/?id=516579
Het invullen van de lijst duurt 30 minuten. Wij analyseren uw antwoorden alleen op groepsniveau.

Met vragen kunt u contact opnemen met nicole.hoefsmit@ou.nl

Met vriendelijke groet,
Onderzoekers Bachelorthesis Open Universiteit mede namens hoofdonderzoeker op dit project, dr. N.Hoefsmit.
 
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!