Nieuws

 Week van de Oefentherapie van 21 t/m 27 november 20143-11-2014
Steeds vaker blijkt uit onderzoek dat we allemaal te weinig of niet goed bewegen. Een goede reden om de deur open te zetten en kennis te maken met oefentherapie Cesar/Mensendieck, de specialist als het gaat om houding en beweging! De Vereniging van Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck, VvOCM, presenteert met trots de Week van de Oefentherapie!
 
Lopen, gaan zitten, bukken, tillen ... We bewegen de hele dag en meestal onbewust. Iedereen heeft zo zijn eigen houding en manieren van bewegen, maar sommige gewoontes zijn niet goed voor het lichaam. Dan kunnen klachten ontstaan aan bijvoorbeeld rug, nek of schouder. Ook door bepaalde afwijkingen of ziekten, denk aan reuma of astma, kunnen mensen problemen krijgen met hun bewegingsapparaat.
De oefentherapeut maakt u bewust van uw eigen fysieke mogelijkheden en coacht u bij het aanleren van gezond beweeggedrag. Het doel van oefentherapie is de klachten te laten verdwijnen, verminderen en/of te voorkomen, uitgaande van uw eigen bewegingsmogelijkheden. Ook wordt rekening gehouden met de situatie waarin u zich bevindt en met uw dagelijkse activiteiten.  Gezond bewegen? Kies voor oefentherapie Cesar/Mensendieck!
 
Zelf ervaren wat oefentherapie voor u kan betekenen? U bent van harte welkom van vrijdag 21 t/m 27 november 2014 tijdens de Week van de Oefentherapie!
Kijk op www.weekvandeoefentherapie.nl wat de oefentherapeut bij u in de buurt organiseert.
 
 
Beschikbare downloads

flyer week oefentherapie
  

Tip: Om PDF documenten te kunnen openen, lezen en uitprinten dient Adobe Acrobat Reader geïnstalleerd te zijn op uw computer. U kunt Acrobat Reader gratis downloaden.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!