Nieuws

 Meldpunt verzekeringen16-9-2011


Problemen bij afsluiten hypotheek?

EenVandaag zoekt mensen die chronisch ziek zijn of genezen zijn van een ernstige ziekte en die problemen hebben met het afsluiten van een hypotheek. Voor het afsluiten van een hypotheek is vaak een overlijdensrisico- of levensverzekering noodzakelijk. Mensen met gezondheidsproblemen (nu of in het verleden) stuiten bij het afsluiten van een levensverzekering soms op problemen. EenVandaag wil dit probleem onder de loep nemen.


De redactie van EenVandaag heeft de volgende vragen. Wat is uw ervaring met het aanvragen van een overlijdensrisico- of levensverzekering? Kreeg u er eentje of bent u geweigerd? En op welke gronden? Wat heeft u toen gedaan? Ging de koop niet door of heeft u een andere oplossing gezocht?

Verzamelen
De CG-Raad heeft een meldpunt geopend waar u uw ervaringen met verzekeraars kunt melden. Graag ontvangen wij uw reactie met uw ervaringen. U kunt uw reactie mailen naar meldpunt@cg-raad.nl

Aan de hand van de verzamelde reacties bekijken wij voor hoeveel mensen de toegang tot verzekeringen een probleem is.

Wel of niet voor EenVandaag
Wilt u in uw email aangeven of u wel of niet uw verhaal aan de redactie van EenVandaag wilt vertellen. Als u dat wel wilt, vermeld dan ook uw telefoonnummer.
 
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!