Nieuws

 Protestmanifestatie (3)9-9-2011Samen naar Den Haag: reis mee met de bus!
Om het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken om naar Den Haag te komen, zetten wij extra bussen in. De bussen zullen vanuit Utrecht vertrekken. Wilt u meereizen dan kunt u zich tot en met 14 september opgeven via acties@cg-raad.nl. Na aanmelding informeren wij u over de opstapplaats.

Met gebundelde krachten vooruit
Vorige week hebben Landelijk Platform GGz, NPCF, Per Saldo en Platform VG zich aangesloten bij de organisatie van het eerste deel van de manifestatie. Samen staan wij sterk.
 
Starttijd manifestatie
In verband met alle werkzaamheden voor Prinsjesdag is in overleg met de politie besloten om ons programma een uurtje op te schijven. Dit betekent dat iedereen vanaf 12.00 uur van harte welkom is voor alle activiteiten op het Malieveld. Verschillende patiënten- en gehandicaptenorganisaties laten op hun eigen ludieke manier zien en horen hoe de kabinetsmaatregelen voor hen uitpakken. Aansluitend zal om 13.00 uur het podiumprogramma van de CG-Raad, Landelijk Platform GGz, NPCF, Per Saldo en Platform VG starten.
 
Geen demonstratie, wél een groots slotprogramma
Inmiddels is bekend dat de gezamenlijke demonstratie rond het Binnenhof niet doorgaat. De politie Haaglanden heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dit betekent dat na het eerste podiumprogramma er een korte pauze zal zijn, waarna  het gezamenlijke slotprogramma van de CG-Raad en de FNV van start zal gaan. Ook bij de organisatie van dit onderdeel hebben zich inmiddels meerdere partijen aangesloten. Hier slaan de CG-Raad, FNV, CNV, MHP en de Raad van Kerken de handen ineen.

In de volgende actiebulletins zullen wij u over het definitieve programma informeren.

Vrijwilligers 19 september
Op de 19de hebben wij nog een flink aantal vrijwilligers nodig voor allerlei hand- en spandiensten. Zo zoeken wij nog vrijwilligers voor de ordedienst, weg wijzen, opbouw en uitvoering van de verschillende activiteiten en nog voor vele andere activiteiten.

Kom ons helpen en meld u aan via het aanmeldformulier ‘Ik kom als vrijwilliger’

Op maandag de 19de zal er in de ochtend op verschillende tijdstippen instructie worden gegeven aan de vrijwilligers. Vóór 15 september ontvangt u een bericht met uitgebreide informatie.

Promotiemateriaal, ook voor thuis!
Onder de noemer “zegt het voort” is promotiemateriaal voorhanden. Op de website http://www.cg-raad.nl/wij_werken_aan/regeerakkoord/promotiemateriaal/index.php vindt u verschillende materialen zoals posters, strijkprints en mini-spandoekjes waarmee u de manifestatie onder de aandacht kunt brengen onder vrienden, bekenden of uw achterban. Met dit materiaal kunt u anderen oproepen om naar Den Haag te komen of u gebruikt het voor de dag zelf. Mocht u niet in staat zijn naar Den Haag te komen, dan kunt u uw steun betuigen door affiches op de ramen te plakken. 

Op de dag zelf delen wij flyers, waaiers en stickers uit met het logo ‘Stop de stapeling’!

Route en parkeren
Informatie over de route en het parkeren vindt u in de volgende bulletins.  

Laatste Nieuws op website
Blijf onze website volgen voor het laatste nieuws over tijdstippen en het programma http://www.cg-raad.nl/.
Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!