Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!

Nieuws

Gaat u samen met ons aan de slag?15-1-2018
We starten in 2018 weer met de training voor cliŽntondersteuners! Een praktische training, waarin u als vrijwilliger leert hoe u leden van de patiŽntenvereniging (online) kunt ondersteunen in de wereld van zorg, werk en welzijn.

Lid patiŽntenvereniging? Sommige zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap3-1-2018
Lang niet iedereen die lid is van een patiŽntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden.

Vergoeding lidmaatschap voor 201830-11-2017
De basisverzekering vergoedt zo'n lidmaatschap bij een patiŽntenvereniging niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel) van deze kosten in de aanvullende zorgverzekering.

Informatiegids Zorgverzekering29-11-2017
De welbekende Keuzegids Zorgverzekering van de PatiŽntenfederatie Nederland is veralgemeniseerd naar een Informatiegids. Waardoor het een naslagwerk geworden is voor mensen die meer informatie willen over zorgverzekeringen.

Mijn Re-integratieplan20-6-2016
Staan gezondheidsproblemen je in de weg om je werk te doen? Dan vind je als NVVR lid gratis online hulp bij re-integratie!

Belangrijke partijen als het om uw zorgverzekering gaat16-6-2016
En wist u dat u zelf ook een belangrijke rol heeft?

Start landelijke campagne ZorgkaartNederland15-6-2016
In mei 2016 is de landelijke campagne voor ZorgkaartNederland gestart. In de afgelopen jaren is de website uitgegroeid tot de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Solliciteren? Zomaar keuren mag niet!14-6-2016
De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft een website met alle informatie over aanstellingskeuringen. Wanneer mag een keuring wťl, en wanneer niet? Handig voor sollicitant ťn voor werkgever.