Nieuwsbrief
E-mail
Nieuwsarchief
Raadpleeg ook ons nieuwsarchief!

Nieuws

Hťt boek voor rugpatiŽnten en de mensen om hen heen16-3-2019
Het boek ĎLieve Helpí van Anna Raymann, al bijna 5 jaar het handboek voor veel mensen met langdurige pijn, is op veler verzoek nu ook als e-book verkrijgbaar.

actie #stopdepillenchaos1-3-2019
Doe mee! Met jouw steun maken we een vuist naar de hele keten. Van grondstofleverancier, via fabrikant en groothandel tot de apotheek.

Vergoeding lidmaatschap voor 201911-12-2018
De basisverzekering vergoedt zo'n lidmaatschap bij een patiŽntenvereniging niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel) van deze kosten in de aanvullende zorgverzekering.

Vragenlijsten over wonen en zorg3-9-2018
Voor verschillende onderzoeken heeft Ieder(in) momenteel vragenlijsten open staan. Misschien zijn de vragenlijsten relevant voor uw eigen situatie.

Assistentie regelen bij de NS4-7-2018
Assistentie regelen bij de NS kan nu ook met de gratis app: Reisplanner Xtra. Telefonisch of via de website boeken is ook nog steeds mogelijk, maar wel op een andere website. Lees meer informatie op de website van de NS

Belangrijk nieuws over Mijn Re-integratieplan15-6-2018
Gratis toegang tot het online programma voor re-integratie. Een praktisch en persoonlijk hulpmiddel *. Zit je ziek thuis en is het de bedoeling of moet/ kun je weer aan de slag via een re-integratietraject? Dan hebben we goed nieuws voor je!

probleem met Twitter2-6-2018
Momenteel hebben we problemen met het plaatsen van berichten op Twitter. Er wordt hard aan gewerkt om dit op te lossen

Consultkaart Lage rughernia gepubliceerd!16-3-2018
Een consultkaart is een keuzehulp voor patiŽnten en artsen, geÔnspireerd op de internationaal bekende ĎOption Gridsí. Op een consultkaart staan verschillende behandelopties voor een aandoening of ziektebeeld. Per behandeling staan de belangrijkste vragen

Lid patiŽntenvereniging? Sommige zorgverzekeraars vergoeden lidmaatschap3-1-2018
Lang niet iedereen die lid is van een patiŽntenvereniging, of dat wil worden, weet dat veel zorgverzekeraars de kosten voor dat lidmaatschap helemaal of deels vergoeden.

Vergoeding lidmaatschap voor 201830-11-2017
De basisverzekering vergoedt zo'n lidmaatschap bij een patiŽntenvereniging niet. Sommige zorgverzekeraars vergoeden wel (een deel) van deze kosten in de aanvullende zorgverzekering.

Informatiegids Zorgverzekering29-11-2017
De welbekende Keuzegids Zorgverzekering van de PatiŽntenfederatie Nederland is veralgemeniseerd naar een Informatiegids. Waardoor het een naslagwerk geworden is voor mensen die meer informatie willen over zorgverzekeringen.

Mijn Re-integratieplan20-6-2016
Staan gezondheidsproblemen je in de weg om je werk te doen? Dan vind je als NVVR lid gratis online hulp bij re-integratie!

Belangrijke partijen als het om uw zorgverzekering gaat16-6-2016
En wist u dat u zelf ook een belangrijke rol heeft?

Start landelijke campagne ZorgkaartNederland15-6-2016
In mei 2016 is de landelijke campagne voor ZorgkaartNederland gestart. In de afgelopen jaren is de website uitgegroeid tot de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg.

Solliciteren? Zomaar keuren mag niet!14-6-2016
De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft een website met alle informatie over aanstellingskeuringen. Wanneer mag een keuring wťl, en wanneer niet? Handig voor sollicitant ťn voor werkgever.