Speciaal voor leden
Tijdelijk gebruik Fitform 570 Vario
Soms zijn er van die perioden dat u wat extra ondersteuning nodig hebt. Mentale ondersteuning biedt onze vereniging natuurlijk al sinds de oprichting… Het verheugt ons jullie te kunnen informeren dat we een regeling hebben getroffen om jullie ook fysiek te ondersteunen in die periode.

We hebben bij onze sponsor Wellco kunnen bedingen dat ze 5 stoelen ter beschikking stellen die onder de leden rouleren. Het gaat om het type Fitform 570 Vario, een welbekende zorgstoel in Nederland. Deze stoel heeft 3 motoren voor bediening van een uitkomende voetenbank, een kantelverstelling en verstelling van de rugleuning en een sta-ophulp. Doordat alles onafhankelijk van elkaar verstelbaar is, kan iedere gewenste zit-of ligpositie worden gerealiseerd. Daardoor kunt u precies de stand kiezen waarin u het minste last hebt. En ook regelmatig variëren van houding helpt uiteraard tegen de pijn. De lendensteun kan in hoogte en in dikte worden ingesteld. Daarom is dit een fantastische ondersteuning bijvoorbeeld bij het herstel na een operatie.
Uitgangspunt is dat u de stoel 3 maanden kosteloos kunt gebruiken. Daarna gaat de stoel weer naar een ander lid van de vereniging. Er is alleen een aflever- en instelbedrag te betalen van slechts € 95,-. Voor dat bedrag wordt de stoel door Wellco bij u thuis gebracht en volledig op uw lichaamsmaat (zithoogte, zitdiepte, armleggerhoogte, lendensteun, hoofdsteun) ingesteld. En mocht er onverhoopt gedurende het gebruik een storing optreden, dan wordt deze kosteloos aan huis gerepareerd. Het aflever- en instelbedrag betaalt u bij aflevering via een eenmalige machtiging. Dit bedrag krijgt u weer terug in de vorm van korting, wanneer u besluit een stoel aan te schaffen, ongeacht of dit een nieuwe stoel is of een gereconditioneerde(*) stoel.
Als u gebruik wilt maken van het tijdelijk gebruik van de Fitform stoel, dan kunt u daartoe het aanvraagformulier bij het secretariaat aanvragen.
We behandelen deze op basis van datum van binnenkomst met als stelregel ‘’wie het eerst komt, wie het eerst maalt’’.

Meer informatie over de Fitform 570 Vario stoel is te vinden op http://www.fitform.nl.
Het aanvraagformulier kunt u hier downloaden.

(*) Een gereconditioneerde stoel is een stoel die is opgebouwd uit gerecyclede materialen.
Deze stoel heeft bij aanschaf altijd een nieuwe bekleding en een nieuw bedieningskastje.
Infolijn Wervelkolom
Via 088 07 07 200 (lokaal tarief) bereikbaar op maandag, dinsdag, woens­dag en vrijdag (10-12 uur).