Agendapunten
Heeft u zelf een voor rugpatiënten interessant agendapunt?
Laat het ons weten
Nieuwsbrief
E-mail

Agenda

We hebben hier alle bijeenkomsten en interessante agenda-items voor u verzameld.
U kunt ook zelf aangeven wanneer er iets voor rugpatiënten en hun omgeving georganiseerd wordt.
Supportbeurs 2018
 
Zin in een inspirerend dagje uit?


De Supportbeurs is de beurs die grensverleggend wil zijn voor mensen met een beperking. Zo’n beetje alles wat het leven met een handicap of chronische ziekte vergemakkelijkt en veraangenaamt is te zien op Supportbeurs. Er valt ook veel te doen. Kom van 30 mei – 2 juni 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht en beleef het allemaal mee. 
 
We staan in hal 7 standnummer D132

U kunt uw gratis toegangskaart hier aanvragen 

Informatief
Op Support valt veel te beleven. U vindt op Support informatie van en over patiëntenverenigingen, maar ook stands van onder meer hulpmiddelenfabrikanten en auto-aanpassers.
Maar er is meer, veel meer. Tijdens Support komen alle kanten van het leven met een beperking aan bod. Werken (met aanpassingen), recreëren en vakantie vieren, scholing en opleidingen, hobby’s, aangepast musiceren en sporten, vervoer, mobiliteit en prettig wonen op maat: informatie en aansprekende voorbeelden over al deze thema’s zijn op Support onder handbereik. U ziet er de laatste trends en de nieuwste technieken op velerlei gebied.

Iedereen welkom!
De beurs Support is het grootste evenement voor mensen met een beperking in de Benelux. Mensen met een handicap zelf, maar ook hun familieleden, verzorgers en andere betrokkenen zijn van harte welkom. Kom langs en doe nieuwe ideeën op.
30 mei – 2 juni 2018